Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اقتصاد آنلاین»
2024-05-05@16:09:06 GMT

بانک دی چگونه از عرش به فرش رسید؟

تاریخ انتشار: ۱۲ بهمن ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۲۸۱۴۲۳

‍‍‍‍‍‍

از عرش به فرش عدم شفافیت؛ معضل بزرگ سهامداران «دی» بانک دی باز هم زیان‌ده شد فاصله شدید نرخ کفایت سرمایه از استانداردها

اقتصاد آنلاین – سهیل بانی؛ بانک دی در سال ۱۳۸۹ تاسیس شد و از زیر مجموعه‌های بنیاد شهید و امور ایثارگران به حساب می‌آید. سهام بانک دی، در سال ۹۰ و با نماد «دی» در فرابورس ایران عرضه شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ارزش بازاری فعلی «دی» برابر با ۱۲هزار و ۶۵۰میلیارد تومان و سرمایه ثبتی آن ۱۳هزار و ۵۰۰هزار میلیارد تومان است، در ادامه بیشتر با سهام بانک دی آشنا می‌شویم.

از عرش به فرش

نماد بانک دی، از سهم‌هایی بود که در زمان رونق بورس اواخر سال۹۸ و نیمه نخست سال ۹۹، با استقبال شدید معامله‌گران مواجه شد. نماد دی از ابتدای سال ۹۹ تا ۲۰ مرداد همان سال که سقف قیمتی خود را تجربه کرد، رشد قیمت شگفت‌آور هزار و ۴۸۰درصدی را رقم زد. 

با این وجود «دی» نیز از سقوط بازار بی‌نصیب نماند و از سقف قیمتی تا آخرین روز معاملاتی خود، افتی ۷۶درصدی را ثبت کرد. گفتنی است «دی» در مدت ذکر شده، نسبت به دیگر هم‌گروه‌های خود بیشترین افت قیمت را رقم زده است. نمودار زیر، روند قیمتی «دی» از ابتدای سال ۱۳۹۹ تا آخرین روز معاملاتی این سهام را نشان می‌دهد.

عدم شفافیت؛ معضل بزرگ سهامداران «دی»

معاملات سهام بانک دی از ۲۸ مهر ماه امسال تاکنون متوقف شده و علت آن، رعایت نکردن الزامات افشای اطلاعات توسط این بانک اعلام شده است. غیبت‌های متعدد دی از چرخه معاملات، انتقادهای بسیاری را از سوی سهامداران این بانک به همراه داشته است. سهام بانک دی، تنها در ۵۷روز از ۲۰۷روز معاملاتی بورس، از ابتدای سال ۱۴۰۰ حضور داشته و مابقی روزها، به دلایل متفاوت ممنوع ‌المعامله بوده است.

این اتقادات تا جایی ادامه پیدا کرد که منجر به درگیری و تنش بین سهامداران و هیات مدیره بانک دی در مجمع عمومی عادی به صورت فوق‌العاده این بانک شد و جنجال‌های فراوانی به پا کرد.

بانک دی باز هم زیان‌ده شد

آخرین صورت‌های مالی منتشر شده از بانک دی، مربوط به گزارش ۶ماهه منتهی به ۱۴۰۰.۰۶.۳ است. طبق این گزارش، بانک دی در نیمه نخست امسال زیان، خالص دو هزار و ۶۰۰میلیارد تومانی را متحمل شده است. در حالی که بانک دی در دوره مشابه سال ۹۹، سود خالص سه هزار و ۳۲۰میلیارد تومانی را شناسایی کرده بود.

بانک دی که در سال‌های ۹۵ تا ۹۸ همواره زیان‌ده بود، در سال ۹۹، سود خالص سه هزار و ۴۶۰میلیارد تومانی را کسب کرد. با این وجود، به نظر می‌رسد که این بانک در پایان سال ۱۴۰۰، باز هم زیان‌ده شود.

از سوی دیگر بانک دی از سال ۹۵ به بعد، همواره دارای زیان انباشته بوده است و این رقم در پایان شهریور ماه امسال، با ۳۸.۵درصد افزایش به ۹هزار و ۳۴۰میلیارد تومان رسید. گراف زیر، سود و زیان خالص بانک دی و سود زیان انباشته این بانک در پایان سال مالی ۹۰ تا ۹۹ و ۶ ماهه نخست سال ۱۴۰۰ را نشان می‌دهد.

فاصله شدید نرخ کفایت سرمایه از استانداردها

نرخ کفایت سرمایه یکی از شاخص‌های مهم در نظام بانکی است و نشان‌دهنده نسبت اطمینان، درجه ریسک بانک و صیانت از سپرده‌های بانکی است. نرخ کفایت سرمایه، مطابق استانداردها باید بیش از هشت درصد باشد اما آمار این نرخ در بانک دی فاصله بسیاری از این میزان دارد. نرخ کفایت سرمایه بانک دی در پایان شهریور ماه سال ۱۴۰۰، به منفی ۳۸درصد رسید که به هیچ عنوان قابل قبول نیست. جدول زیر، نرخ کفایت سرمایه بانک دی را از سال ۱۳۹۳ تاکنون نشان می‌دهد.

این مطلب برایم مفید است بلی ۲ نفر این پست را پسندیده اند لینک کوتاه لینک کپی شد بورس بازار سرمایه بانک دی نماد بانک دی بانک دی در بورس بازارچه آنلاین گوشی موبایل گوشی ال جی گوشی اپل، آیفون گوشی آنر اخبار مرتبط بررسی افزایش سرمایه بانک دی در نهادهای ذیربط/ سهام بانک دی تابع روند بازار سرمایه است «دی»، نمادی پرتقاضا در گروه بانک‌ها و موسسات اعتباری/ «دی» به روزهای مثبت خود بازگشت بیشترین ریزش شاخص سهام بانکی به دی رسید بیشترین ریزش شاخص سهام بانکی به دی رسید گزارش ناامید کننده از دو بانک متوقف/ تبدیل سود به زیان در یک چشم برهم زدن خودروسازان بیشترین ارزش معاملات بورس امروز را رقم زدند ارسال نظر

قیمت مسکن صرافی ارز دیجیتال خرید ارز دیجیتال تحلیل بیت کوین نقشه مترو تهران تقویم ۱۴۰۰ شرایط فروش خودرو ثبت نام ایران خودرو ثبت نام سایپا نمودار تغییرات قیمت طلا . ارز . شاخص بورس آخرین خبر ها بانک دی چگونه از عرش به فرش رسید؟ پیش بینی قیمت خودرو تا پیش از سال نو / خرید خودرو موجب زیان می شود؟ گزارش آسیب‌ شناسی صادرات محصولات کشاورزی افزایش غیر منطقی قیمت برنج راه‌ اندازی سامانه برای نظارت بر صادرات محصولات کشاورزی ارزان‌ترین جاروبرقی‌ های بازار چند؟ (جدول) ارزان ترین خودروهای دست دوم بازار چند؟ (جدول) ادامه حملات یمن به قلب ابوظبی / ادعای دخالت ایران، فضاسازی است اجاره دستگاه زردی نوزاد در غرب تهران از زردی کلینیک پادکست عصرگاه اقتصادآنلاین ۱۴۰۰/۱۱/۱۲ صعود آلومینیوم با افزایش قیمت برق گزارش تصویری نیمه اول دیدار تیم ملی برابر امارات جزییات سی امین حراج هفتگی اوراق مالی اسلامی اعلام شد + عکس فوری / مدارس تهران غیر حضوری شد کدام کشورها بیشترین کاربر اینستاگرام را دارند؟ با ۱۰ میلیون چه موبایلی بخریم؟ (جدول) هشدار مقام ژاپنی در مورد استفاده از ین دیجیتال گل اول ایران به امارات + فیلم ضربه جهانبخش از کنار دروازه امارات به بیرون رفت + فیلم پیش بینی قیمت طلا و سکه / بازار چشم انتظار دلار؟ پل طبیعت به رنگ پرچم ایران درآمد + عکس فعالیت مشاغل‌ خانگی تسهیل می شود رای تخلف ارزی یک شرکت لبنی معروف اعلام شد صنعت نفت زیر تیغ دولت و مجلس / واکاوی ماجرای عوارض صادرات رمزارزها در هند قانونی شد زمینه چینی برای اینترنت ملی واقعیت دارد؟ ذوب آهن در مسیر انقلاب اسلامی ، شکوفایی صنعت فولاد کشور را رقم زد ۵ خبر مهم اقتصادی ۱۴۰۰/۱۱/۱۲ بورس امروز ۱۲ بهمن / رشد تقاضای سهم ‌های ریالی ادامه دارد؟ قیمت موبایل سامسونگ چند؟ (جدول) ۴۰۰ شکایت از بانک ها درباره پرداخت وام بدون ضامن پیش بینی قیمت دلار برای ۱۳ بهمن / عقب نشینی از کانال ۲۸ هزار تومانی ۳ پیامد مالیات‏‏ ‌ستانی از صادرات پتروشیمی فرودگاه استانبول پرترددترین فرودگاه اروپا شد اعلام محدودیت‌ های جدید کرونایی به تعویق افتاد همکاری ۱۳۰ متخصص ایرانی خارج از کشور در زیست‌بوم نوآوری طرح‌ های بزرگ ملی زیر پوشش تسهیلات بانک صادرات ایران اعتبارسنجی وام بدون ضامن چگونه انجام می‌ شود؟ تور کربلا و نجف چند؟ (جدول) تهران قرمز شد رییسی فرا رسیدن سال نو چینی را تبریک گفت برخی از سهامداران بانک ها، ابربدهکار هستند راهپیمایی ۲۲ بهمن در کدام شهرها برگزار نمی‌ شود؟ ۴ عضو جدید هیات مدیره بانک ملت انتخاب شدند آشنایی با علائم حساسیت دارویی سلطان کارت های بانکی دستگیر شد اعلام کمیته استیناف درخصوص بازیکن بازیکن گل گهر مقدماتی جام جهانی قطر / ایران یک - امارات صفر نسخه الکترونیک نیاز به اصلاح دارد تشخیص سلامت داخلی بدن از روی پاها DokwxNAm2RGmAAYq(1)-svg حوزه های پوشش خبری صفحه نخست  اقتصاد کلان  مسکن  طلا و ارز  خودرو  بورس  بیمه  بازرگانی  انرژی  صنعت  شهر  فناوری شبکه های اجتماعی  درباره ما  تماس با ما آرشیو  تبلیغات اخبار بیمه

کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ و متعلق به

پایگاه خبری اقتصادآنلاین

میباشد و استفاده از آن با ذکر منبع بلامانع است.

طراحی سایت خبری و خبرگزاری آسام

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: بورس بازار سرمایه بانک دی نماد بانک دی بانک دی در بورس نرخ کفایت سرمایه سرمایه بانک دی عرش به فرش سهام بانک دی بانک دی سال ۱۴۰۰ زیان ده سال ۹۹

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۸۱۴۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سفارش‌های حمایتی بازارساز با نزدیک شدن شاخص کل بورس به نقاط خاص

رباب وفایی کارشناس بازار سرمایه در گفت‌وگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان گفت: اوایل هفته کاری با توجه به افزایش قیمت‌های جهانی کامودیتی‌ها شاهد شروع متعادلی بودیم، اما در جدال عرضه و تقاضا، فروشندگان برنده بودند و دوباره یک هفته‌ اصلاحی و خسته کننده را سپری کردیم. فقط شاهد نوساناتی در محدوه‌های حمایتی سهام بودیم، تعداد محدود، سهام بازیگر محور هم مجالی برای نوسان و رشد کوتاه مدتی داشتند.

این کارشناس بازار سرمایه افزود: افزایش نرخ انرژی و افزایش مالیات ستانی در کنار افزایش نرخ بهره شرکت‌ها را تحت فشار قرار می‌دهد و عدم تعدیل نرخ دلار نیما از بعد درآمدی را دچار مشکل می‌کند و حاشیه سود‌ها کاهش می‌یابد. برای جلوگیری از افت تولید، با افزایش نرخ‌های منطقی در صنایع برای پوشش رشد هزینه‌ها موافقت می‌شود.

او افزود: انتشار اوراق سنگین توسط دولت و بالا ماندن نرخ بهره، ابهام سقف معافیت مالیاتی و ... خریدار را یک قدم عقب‌تر در انتظار نگه می دارد. هر بار با نزدیک شدن به محدوده‌ حمایتی شاخص و سهام شرکت‌های بزرگ تر، شاهد سفارش‌های حمایتی بازارساز و نوسانات مثبت هستیم منتهی تا زمانی که این دور باطل ادامه دارد حرف خاصی برای گفتن نمی‌ماند.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی بورس

دیگر خبرها

  • جدیدترین هالیوودی فوتبال انگلیس؛ ویل فرل سهام لیدز را می‌خرد
  • آینده بورس در چند پرده
  • پیش‌بینی بورس در هفته سوم اردیبهشت ۱۴۰۳/ پیشتازی فولادی‌ها و پالایشی‌ها در این هفته
  • عجیب اما واقعی؛ وزارت ورزش همچنان مالک استقلال و پرسپولیس!
  • وزارت ورزش همچنان مالک استقلال و پرسپولیس!
  • بررسی عملکرد نماگر‌های بازار سرمایه در هفته‌ای که گذشت
  • سفارش‌های حمایتی بازارساز با نزدیک شدن شاخص کل بورس به نقاط خاص
  • اهمیت توسعه میادین مشترک کشور با سرمایه مردمی و توان بخش خصوصی
  • خودرو شاهین امروز ۱۵ اردیبهشت چند شد؟ + جدول قیمت
  • ضرورت خرید حمایتی تخم مرغ در راستای کاهش زیان مرغداران